Ince Umbrellas sateenvarjo ruskea vaahtera

€79,00
Maksuton postitus!
Tuotekoodi: IU-2585
Saatavuus: Tuote loppu :(

Tässäpä vasta todella tyylikäs sateenvarjo herrasmiehen suojaksi sadesäille!

Ince Umbrellan käsityötä oleva huippulaadukas sateenvarjo tulee Englannista. Kaunis ruskea varjo on parhainta, vettähylkivää polyesterikangasta. Klassiseen mustaan kehykseen ja varteen on liitetty aivan upea, poltettu ja kiillotettu vaahterakahva. Koristelu on tehty hopeavärjätyllä kärjellä ja yksityiskohdilla.

Pituus: 91cm

Varjon halkaisija: 106cm

Valmistettu käsityönä Englannissa, Lontoossa.

Ince Umbrellas on vuodesta 1805, jo kuuden sukupolven ajan mitä laadukkainta käsityötä tuottanut pieni perheyritys Englannissa. Huippulaadukkaat sateenvarjot tehdään täydellisen huolitellusti, kunnioittaen vanhoja perinteitä ja kädentyön taitoja Itä-Lontoossa. 

Yli 210 vuoden kokemuksella eettinen Ince Umbrellas valmistaa tuotteensa valiten ne kaikkein parhaimmat materiaalit varjoihinsa, taaten niiden kestävyyden ja käyttömukavuuden vuosien saatossa. Materiaalit hankitaan lähialueilta varmistaen ja edistäen kestävän kehityksen mukaista toimitusketjua. 

Ince Umbrellas on antanut suojaa tuulilta ja tuiskuilta yli 200 vuoden ajan, valmistaen vahvoja ja tyylikkäitä herrasmiesten sateenvarjoja joita voi ylpeänä omistaa.

 

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »