Ince Umbrellas sateenvarjo musta kokoontaittuva vaahtera

€99,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: IU-0085
Saatavuus: Varastossa (2)

Ince Umbrellan tukevaa tekoa oleva kokoontaittuva sateenvarjo on tyylikkään herrasmiehen valinta suojaksi sadesäille.

Helposti mukana kulkeva sateenvarjo on valmistettu käsityönä Englannissa. Ince Umbrella valitsee vain parhaat materiaalit varjoilleen, niin on tässäkin mallissa. Upea kahva on kaunista vaahterapuuta ja varjon kangas on vahvaa sekä vettähylkivää polyesteriä.

Pituus: 45cm

Varjon halkaisija: 102cm

Valmistettu käsityönä Englannissa, Lontoossa.

Ince Umbrellas on vuodesta 1805, jo kuuden sukupolven ajan mitä laadukkainta käsityötä tuottanut pieni perheyritys Englannissa. Huippulaadukkaat sateenvarjot tehdään täydellisen huolitellusti, kunnioittaen vanhoja perinteitä ja kädentyön taitoja tehdaspajalla Itä-Lontoossa. 

Yli 210 vuoden kokemuksella eettinen Ince Umbrellas valmistaa tuotteensa rakkaudella, valiten ne kaikkein parhaimmat materiaalit varjoihinsa, taaten niiden kestävyyden ja käyttömukavuuden vuosien saatossa. Materiaalit hankitaan lähialueilta varmistaen ja edistäen kestävän kehityksen mukaista toimitusketjua. 

Ince Umbrellas on antanut suojaa tuulilta ja tuiskuilta yli 200 vuoden ajan, valmistaen vahvoja ja tyylikkäitä herrasmiesten sateenvarjoja joita voi ylpeänä omistaa.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »