Ince Umbrellas sateenvarjo harmaa kastanja

€109,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: IU-2584
Saatavuus: Tuote loppu :(

No nyt kelpaa myös sadekeleillä herrasmiehen kulkea! Nämä Ince Umbrellas sateenvarjot ovat todella kestäviä ja laadukkaita. Ne valmistetaan vuosisatojen kokemuksella parhaimmista materiaaleista, täydellisesti käsityönä Englannissa. 

Tämä upea harmaa sateenvarjo on koottu pyökkipuisen varren ympärille, Varjon kangas on kestävää, vettähylkivää polyester-puuvillakangasta. Italialaista käsityötä oleva upea kastanjapuinen kahva kruunaa koko komeuden!  Viimeistely on luotu hopeisella kärjellä ja punametallisella koristelulla. 

Pituus: 91cm

Varjon halkaisija: 106cm

Valmistettu käsityönä Englannissa, Lontoossa.

Ince Umbrellas on vuodesta 1805, jo kuuden sukupolven ajan mitä laadukkainta käsityötä tuottanut pieni perheyritys Englannissa. Huippulaadukkaat sateenvarjot tehdään täydellisen huolitellusti, kunnioittaen vanhoja perinteitä ja kädentyön taitoja Itä-Lontoossa. 

Yli 210 vuoden kokemuksella eettinen Ince Umbrellas valmistaa tuotteensa valiten ne kaikkein parhaimmat materiaalit varjoihinsa, taaten niiden kestävyyden ja käyttömukavuuden vuosien saatossa. Materiaalit hankitaan lähialueilta varmistaen ja edistäen kestävän kehityksen mukaista toimitusketjua. 

Ince Umbrellas on antanut suojaa tuulilta ja tuiskuilta yli 200 vuoden ajan, valmistaen vahvoja ja tyylikkäitä herrasmiesten sateenvarjoja joita voi ylpeänä omistaa.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »