Floris London No. 89 suihkusaippua

€44,90

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: PS-31210
Saatavuus: Tuote loppu :(

Floriksen luksustuotteista löytyy nyt myös No. 89 suihkusaippuana. Samat tutut tuoksut kuin muissa No. 89 sarjassa eli appelsiinin ja bergamontin tuoksut sekoitettuna laventeliin sekä ripaus muskottipähkinää ja santelipuuta. Sisältää myös oliiviöljyä, joka auttaa pitämään ihon sileänä ja hyvinvoivana. Perinteisen herrasmiehen varma valinta!

Tuoksu esiteltiin jo vuonna 1951 ja se sai nimensä Floriksen liikkeen sijainnista No. 89 Jermyn Street, London. Tämä tuoksu oli myös James Bond -kirjailija Ian Flemingin henkilökohtainen suosikki.

Pakkauskoko: 250ml

Floris syntyi lähes 300 vuotta sitten, kun Juan Famenia Floris loi ensimmäisen tuoksunsa ja kirjoitti ohjeen nahalla sidottuun kirjaansa. Tuohon kirjaan kirjoitettiin yhä uusia reseptejä ja tänään tuo kirja on tallessa Jermyn kadulla (Jermyn Street) Lontoossa Floris’n holvissa. Tuo kirja toimii yhä inspiraationa Floris’n luodessa uusia tuoksuja, jotka kaikki kulkevat Edward Bodenhamin nenän alitse hyväksyttävänä.

Edward edustaa Floris-suvun yhdeksättä sukupolvea, ja jatkaa näin perinteikkäitä taitoja, joihin hän puolestaan on saanut opin isoisältään. Tuotteita valmistetaan tänäkin päivänä noissa samoissa tiloissa Jermyn kadulla, missä Juan vuonna 1730 loi ensimmäiset tuoksunsa. Lisäksi valmistusta on nykyisin myös moderneimmissa tiloissa Devonissa, Englannissa.

Floris on tuotemerkki, jossa parhaat raaka-aineet luovat huomion varastavia tuoksuja.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »