Floris London No. 89 silmänympärysvoide 15ml

€49,00 €24,90
Maksuton postitus!
Tuotekoodi: PS-31971
Saatavuus: Varastossa (2)

Floris London No. 89 silmänympärysvoide on suunniteltu elvyttämään erityisesti herkkää silmänympärysihoa. Brittiläinen paju, humala ja kaura hoitavat silmänympärysihoa. Persian silkkiuute ja hirssin siemenet tasoittavat silmänympärysalueen ihoa sekä parantavat ihon rakennetta.

Käyttö: Käytä aamuin ja illoin silmänympärysiholle. Levitä yksi painallus tuotetta sormenpäihin, taputtele kevyesti silmänympärysiholle ja levitä tasaisesti painamatta sormilla.

Pakkauskoko: 15ml

Floris syntyi lähes 300 vuotta sitten, kun Juan Famenia Floris loi ensimmäisen tuoksunsa ja kirjoitti ohjeen nahalla sidottuun kirjaansa. Tuohon kirjaan kirjoitettiin yhä uusia reseptejä ja tänään tuo kirja on tallessa Jermyn kadulla (Jermyn Street) Lontoossa Floris’n holvissa. Tuo kirja toimii yhä inspiraationa Floris’n luodessa uusia tuoksuja, jotka kaikki kulkevat Edward Bodenhamin nenän alitse hyväksyttävänä. Edward edustaa Floris-suvun yhdeksättä sukupolvea, ja jatkaa näin perinteikkäitä taitoja, joihin hän puolestaan on saanut opin isoisältään. Tuotteita valmistetaan tänäkin päivänä noissa samoissa tiloissa Jermyn kadulla, missä Juan vuonna 1730 loi ensimmäiset tuoksunsa. Lisäksi valmistusta on nykyisin myös moderneimmissa tiloissa Devonissa, Englannissa. Floris on tuotemerkki, jossa parhaat raaka-aineet luovat huomion varastavia tuoksuja.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »