Floris London No. 89 parranajoöljy

€44,90 €24,90
Maksuton postitus!
Tuotekoodi: PS-31979
Saatavuus: Varastossa (2)

Floris Londonin No. 89 parranajoöljy takaa tasaisen parranajon sekä täydellisen lopputuloksen. Mustaherukka, purasruoho ja rapsiöljyt yhdessä pehmentävät partaa sekä ihoa sen alla. E-vitamiini rauhoittaa sekä suojaa kasvojen herkkää ihoa.

Käyttö: Kostuta parta ja pumppaa pullosta pari tippaa tuotetta sormen päihin. Hiero tuotetta partaan ja aja parta normaalisti. Tuotetta voidaan käyttää myös hoitamaan, vahvistamaan ja ravitsemaan partaa sekä ihoa sen alla.

Pakkauskoko: 30ml

Floris syntyi lähes 300 vuotta sitten, kun Juan Famenia Floris loi ensimmäisen tuoksunsa ja kirjoitti ohjeen nahalla sidottuun kirjaansa. Tuohon kirjaan kirjoitettiin yhä uusia reseptejä ja tänään tuo kirja on tallessa Jermyn kadulla (Jermyn Street) Lontoossa Floris’n holvissa. Tuo kirja toimii yhä inspiraationa Floris’n luodessa uusia tuoksuja, jotka kaikki kulkevat Edward Bodenhamin nenän alitse hyväksyttävänä. Edward edustaa Floris-suvun yhdeksättä sukupolvea, ja jatkaa näin perinteikkäitä taitoja, joihin hän puolestaan on saanut opin isoisältään. Tuotteita valmistetaan tänäkin päivänä noissa samoissa tiloissa Jermyn kadulla, missä Juan vuonna 1730 loi ensimmäiset tuoksunsa. Lisäksi valmistusta on nykyisin myös moderneimmissa tiloissa Devonissa, Englannissa. Floris on tuotemerkki, jossa parhaat raaka-aineet luovat huomion varastavia tuoksuja.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »