Floris London No. 89 kasvorasva 50ml

€59,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: PS-31970
Saatavuus: Tuote loppu :(

Floris Londonin No. 89 kasvorasvan koostumus on täydellisen kevyt, mutta kosteuttava. Brittiläinen paju, humala, kaura, mustaherukka, purasruoho ja rapsiöljyt hoitavat kasvojen ihoa. Persian silkkiuute saa ihon näyttämään virkeämmältä.

Käyttö: Levitä puhdistetulle ja kuivalle kasvojen iholle aamuin ja illoin.

Pakkauskoko: 50ml

Floris syntyi lähes 300 vuotta sitten, kun Juan Famenia Floris loi ensimmäisen tuoksunsa ja kirjoitti ohjeen nahalla sidottuun kirjaansa. Tuohon kirjaan kirjoitettiin yhä uusia reseptejä ja tänään tuo kirja on tallessa Jermyn kadulla (Jermyn Street) Lontoossa Floris’n holvissa. Tuo kirja toimii yhä inspiraationa Floris’n luodessa uusia tuoksuja, jotka kaikki kulkevat Edward Bodenhamin nenän alitse hyväksyttävänä.

Edward edustaa Floris-suvun yhdeksättä sukupolvea, ja jatkaa näin perinteikkäitä taitoja, joihin hän puolestaan on saanut opin isoisältään. Tuotteita valmistetaan tänäkin päivänä noissa samoissa tiloissa Jermyn kadulla, missä Juan vuonna 1730 loi ensimmäiset tuoksunsa. Lisäksi valmistusta on nykyisin myös moderneimmissa tiloissa Devonissa, Englannissa.

Floris on tuotemerkki, jossa parhaat raaka-aineet luovat huomion varastavia tuoksuja.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »