Floris London No. 89 aftershave -voide

€39,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: PS-31967
Saatavuus: Varastossa (4)

Floris Londonin alkoholiton No. 89 after shave -voide. Brittiläinen paju, humala, kaura, mustaherukka, purasruoho ja rapsiöljyt hoitavat ihoa parranajon jälkeen. Aloe vera ja mentoli virkistävät ja saavat aikaan viilentävän vaikutuksen iholla.

Samat tutut tuoksut kuin muissa No. 89 sarjassa eli appelsiinin ja bergamontin tuoksut sekoitettuna laventeliin sekä ripaus muskottipähkinää ja santelipuuta.

Käyttö: Levitä kuivalle iholle parranajon jälkeen.

Pakkauskoko: 100ml

Floris syntyi lähes 300 vuotta sitten, kun Juan Famenia Floris loi ensimmäisen tuoksunsa ja kirjoitti ohjeen nahalla sidottuun kirjaansa. Tuohon kirjaan kirjoitettiin yhä uusia reseptejä ja tänään tuo kirja on tallessa Jermyn kadulla (Jermyn Street) Lontoossa Floris’n holvissa. Tuo kirja toimii yhä inspiraationa Floris’n luodessa uusia tuoksuja, jotka kaikki kulkevat Edward Bodenhamin nenän alitse hyväksyttävänä.

Edward edustaa Floris-suvun yhdeksättä sukupolvea, ja jatkaa näin perinteikkäitä taitoja, joihin hän puolestaan on saanut opin isoisältään. Tuotteita valmistetaan tänäkin päivänä noissa samoissa tiloissa Jermyn kadulla, missä Juan vuonna 1730 loi ensimmäiset tuoksunsa. Lisäksi valmistusta on nykyisin myös moderneimmissa tiloissa Devonissa, Englannissa.

Floris on tuotemerkki, jossa parhaat raaka-aineet luovat huomion varastavia tuoksuja.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »