Floris London Cefiro Deodorantti 75ml

€39,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: PS-09740
Saatavuus: Varastossa (6)

Floris Londonin miedosti tuoksuva, antibakteerinen Cefiro deodorantti ei sisällä alkoholia tai alumiiniyhdisteitä. Sopii erityisesti herkälle iholle. Lisätty E-vitamiini suojaa kainalon alueen herkkää ihoa.

Floris Londonin tuoksu Cefiro on raikkaan sitruunan ja limen yhdistelmä vahvistettuna bergamotilla ja mandariinilla. Tuoksu saa mausteisuutensa kardemummasta ja muskotista sekä kukkaisesta sydäntuoksusta. Tuoksu saa lämpimän luonteensa puusta ja myskistä.

Pakkauskoko: 75ml

Floris syntyi lähes 300 vuotta sitten, kun Juan Famenia Floris loi ensimmäisen tuoksunsa ja kirjoitti ohjeen nahalla sidottuun kirjaansa. Tuohon kirjaan kirjoitettiin yhä uusia reseptejä ja tänään tuo kirja on tallessa Jermyn kadulla (Jermyn Street) Lontoossa Floris’n holvissa. Tuo kirja toimii yhä inspiraationa Floris’n luodessa uusia tuoksuja, jotka kaikki kulkevat Edward Bodenhamin nenän alitse hyväksyttävänä.

Edward edustaa Floris-suvun yhdeksättä sukupolvea, ja jatkaa näin perinteikkäitä taitoja, joihin hän puolestaan on saanut opin isoisältään. Tuotteita valmistetaan tänäkin päivänä noissa samoissa tiloissa Jermyn kadulla, missä Juan vuonna 1730 loi ensimmäiset tuoksunsa. Lisäksi valmistusta on nykyisin myös moderneimmissa tiloissa Devonissa, Englannissa.

Floris on tuotemerkki, jossa parhaat raaka-aineet luovat huomion varastavia tuoksuja.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »