Floris London 71/72 Eau de Parfum

€229,00
Maksuton postitus!
Tuotekoodi: PS-74104
Saatavuus: Tuote loppu :(
Toimitusaika: Tuote on loppu, toimitusaika 2-4 viikkoa.

Tämä tuoksu on tuore, puinen ja rohkeasti aromaattinen. Tuoksu ihmiselle joka on luottavainen ja tyylikäs, nykyaikainen herrasmies. Tuoksu avautuu rapealla katajan aromilla, jota vahvistaa puhtaat sitrushedelmät, mandariini ja bergamontti.

Pakkauskoko: 100ml

Floris syntyi lähes 300 vuotta sitten, kun Juan Famenia Floris loi ensimmäisen tuoksunsa ja kirjoitti ohjeen nahalla sidottuun kirjaansa. Tuohon kirjaan kirjoitettiin yhä uusia reseptejä ja tänään tuo kirja on tallessa Jermyn kadulla (Jermyn Street) Lontoossa Floris’n holvissa. Tuo kirja toimii yhä inspiraationa Floris’n luodessa uusia tuoksuja, jotka kaikki kulkevat Edward Bodenhamin nenän alitse hyväksyttävänä. Edward edustaa Floris-suvun yhdeksättä sukupolvea, ja jatkaa näin perinteikkäitä taitoja, joihin hän puolestaan on saanut opin isoisältään.

Tuotteita valmistetaan tänäkin päivänä noissa samoissa tiloissa Jermyn kadulla, missä Juan vuonna 1730 loi ensimmäiset tuoksunsa. Lisäksi valmistusta on nykyisin myös moderneimmissa tiloissa Devonissa, Englannissa. Floris on tuotemerkki, jossa parhaat raaka-aineet luovat huomion varastavia tuoksuja.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »