Dstello Prestige Whisky rannekoru

€59,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: DS-183G-1-M
Saatavuus: Varastossa (1)

Dstellon Prestige Whisky rannekoru on täydellinen asuste miehelle joka haluaa käyttää jotain erityisen tyylikästä. Rannekoru on aitoa nahkaa ja siinä on hopeoidut koristeet jotka tekevät rannekorusta juuri sopivan käytettäväksi arkena tai hienommassakin tilaisuudessa. Näyttää erittäin hyvältä käytettynä esimerkiksi kellon kanssa. Korussa lukko jota on helppo käyttää. 

Erittäin hieno väri, kuten nimikin sen jo kertoo. 


Kokotaulukko:

S 18 - 18.5 cm

M 19-19.5 cm

L 20- 20.5 cm

Dstello-rannekorut ovat espanjalaista käsityötä parhaimmillaan. Dstello on koruvalmistaja, joka erottuu muista korkealla ammattitaidolla. Dstello käyttää tuotteissaan ainoastaan ensiluokkaisia materiaaleja, jotka on myös värjätty ja päällystetty ympäristöystävällisin menetelmin. Korut suunnitellaan ja valmistetaan alusta loppuun käsityönä Dstellon omalla studiolla Espanjan Baskinmaassa. Dstellon omistaja ja suunnittelija Ane aloitti korujen valmistamisen vuonna 2010 muutettuaan San Sebastianiin, Espanjan Baskinmaahan. Dstello on Anelle ennen kaikkea tapa ilmaista itseään. Anen mielestä paras osa hänen työtään on kuitenkin mahdollisuus luoda yhteys asiakkaisiin ja päästä tätä kautta myös osaksi asiakkaiden omaa tarinaa.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »