Dstello Eco rannekoru

€59,00
Tuotekoodi: DS-34IOV-B-S
Saatavuus: Tuote loppu :(

Tyylikäs nahkainen Dstellon rannekoru. Tässä korussa on hienona yksityiskohtana koko korun ympäri tehty vaalea tikkaus. Tikkaus tekee todella erilaisen fiiliksen koruun ja tätä on mainio käyttää myös arkipukeutumisessa. Aitoa nahkaa ja valmistettu huolella Anen pajassa espanjassa. 

Rannekorun lukko on vahva magneetti, jota on helppo käyttää ja joka pitää korun varmasti tallessa.

Huomioithan, että magneettilukolla varustettu koru ei sovellu käytettäväksi automaattikellon kanssa samaan ranteeseen.

Kokotaulukko:

S 18 - 18.5 cm

M 19-19.5 cm

L 20- 20.5 cm

Dstello-rannekorut ovat espanjalaista käsityötä parhaimmillaan. Dstello on koruvalmistaja, joka erottuu muista korkealla ammattitaidolla. Dstello käyttää tuotteissaan ainoastaan ensiluokkaisia materiaaleja, jotka on myös värjätty ja päällystetty ympäristöystävällisin menetelmin. Korut suunnitellaan ja valmistetaan alusta loppuun käsityönä Dstellon omalla studiolla Espanjan Baskinmaassa. Dstellon omistaja ja suunnittelija Ane aloitti korujen valmistamisen vuonna 2010 muutettuaan San Sebastianiin, Espanjan Baskinmaahan. Dstello on Anelle ennen kaikkea tapa ilmaista itseään. Anen mielestä paras osa hänen työtään on kuitenkin mahdollisuus luoda yhteys asiakkaisiin ja päästä tätä kautta myös osaksi asiakkaiden omaa tarinaa.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »