Dstello Double Caramel rannekoru

€59,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: DS-117I-1-S
Saatavuus: Varastossa (1)

Dstellon tyylikäs Double Caramel rannekoru. Tässä on hieman erilainen koru, valmistettu korkista. Tämä on erittäin miellyttävä pitää ja totutusta poikkeava. Rannekorun lukko on vahva magneetti jota on helppo käyttää ja pitää korun varmasti tallessa. Ota huomioon että magneettilukolla varustettu koru ei sovellu käytettäväksi automaattikellon kanssa samaan ranteeseen.

Kokotaulukko:

S 18 - 18.5 cm

M 19-19.5 cm

L 20- 20.5 cm

Dstello-rannekorut ovat espanjalaista käsityötä parhaimmillaan. Dstello on koruvalmistaja, joka erottuu muista korkealla ammattitaidolla. Dstello käyttää tuotteissaan ainoastaan ensiluokkaista nahkaa, joka on myös värjätty ja päällystetty ympäristöystävällisin menetelmin. Korut suunnitellaan ja valmistetaan alusta loppuun käsityönä Dstellon omalla studiolla Espanjan Baskinmaassa. Dstellon omistaja ja suunnittelija Ane aloitti korujen valmistamisen vuonna 2010 muutettuaan San Sebastianiin, Espanjan Baskinmaahan. Dstello on Anelle ennen kaikkea tapa ilmaista itseään. Anen mielestä paras osa hänen työtään on kuitenkin mahdollisuus luoda yhteys asiakkaisiin ja päästä tätä kautta myös osaksi asiakkaiden omaa tarinaa.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »