Dstello Dreamer rannekoru

€59,00
Maksuton postitus!
Tuotekoodi: DS-DRE1-1-S
Saatavuus: Varastossa (2)

Mielettömän kivoja nämä Dstellon nahkaiset rannekorut!

Koru toimii täydellisenä asusteena herrasmiehelle joka haluaa käyttää jotain erityisen tyylikästä.  Rannekoru on aitoa nahkaa ja siinä on hopeoidut yksityiskohdat jotka tekevät rannekorusta sopivan käytettäväksi niin arkena kuin hienommassakin tilaisuudessa.

Koru toimii täydellisenä asusteena asuun kuin asuun! Todella kiva lahjaidea.

Rannekorun lukko on vahva magneetti jota on helppo käyttää ja pitää korun varmasti tallessa. Ota huomioon että magneettilukolla varustettu koru ei sovellu käytettäväksi automaattikellon kanssa samaan ranteeseen.

Kokotaulukko:

S 18 - 18.5 cm

M 19-19.5 cm

Dstello-rannekorut ovat espanjalaista käsityötä parhaimmillaan. Dstello on koruvalmistaja, joka erottuu muista korkealla ammattitaidolla. Dstello käyttää tuotteissaan ainoastaan ensiluokkaista nahkaa, joka on myös värjätty ja päällystetty ympäristöystävällisin menetelmin. Korut suunnitellaan ja valmistetaan alusta loppuun käsityönä Dstellon omalla studiolla Espanjan Baskinmaassa. Dstellon omistaja ja suunnittelija Ane aloitti korujen valmistamisen vuonna 2010 muutettuaan San Sebastianiin, Espanjan Baskinmaahan. Dstello on Anelle ennen kaikkea tapa ilmaista itseään. Anen mielestä paras osa hänen työtään on kuitenkin mahdollisuus luoda yhteys asiakkaisiin ja päästä tätä kautta myös osaksi asiakkaiden omaa tarinaa.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »