Chiarugi Frosinone nahkasalkku ruskea 15,6"

€499,00
Maksuton postitus!
Tuotekoodi: CH-94631
Saatavuus: Tuote loppu :(

Todella upea Chiarugin ruskea nahkasalkku on valmistettu käsityönä Italiassa aidosta nahasta. Tämä salkku ei vain näytä hyvältä vaan on myös. Valmistettu laadukkaista materiaaleista, huolella ja tarkkuudella  kestämään käyttöä. Nahkasalkussa on runsaasti tilaa ja siihen mahtuu hyvin mm. 15,6" tietokone.

Salkun ulkopuolelta löytyy kolme vetoketjullista taskua. Salkun sisäpuolelta löytyy iso vetoketjullinen tasku sekä monia pieniä taskuja niille pienimmille mukanasi kulkeville tavaroille sekä irrotettava, pehmustettu suojapussi tietokoneelle. Mukana on myös kätevä, leveä olkahihna. 

Väri: ruskea

Koko: 40cm x 30cm x 10cm

Valmistettu Italiassa.

Chiarugin laukut valmistetaan laadukkaista materiaaleista, huolella ja tarkkuudella kestämään jokapäiväistä käyttöä. Chiarugi on yritys joka todella haluaa tukea käsillätekemisen perinnettä. Isältä pojalle siirtynyt intohimo luoda trendikkäitä tuotteita kuitenkaan laadusta ja eleganssista tinkimättä. Taidot ja vanhimmat italialaisten nahankäsittelyn ja työstämisen tavat ja niiden arvostus, sekä pettämätön moderni maku yhdistyvät näissä upeissa nahkatuotteissa. 

Chiarugi tarjoaa todellista taidokkuutta ja tyyliä, suoraan Italiasta.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »