Chiarugi weekender laukku tummanruskea

€449,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: CH-65533-DB
Saatavuus: Varastossa (1)

Upea, nahkainen Chiarugin weekender laukku on toimiva ja tyylikäs valinta matkustavalle! 

Erittäin tilava mutta näppärästi kuljetettava laukku on kätevä kaveri reissatessa. Toisin kuin useat muut viikonloppulaukut tämä malli aukeaa matkalaukun tavoin joka helpottaa tavaroiden pakkauksessa ja purkamisessa. Kaikkiin mukana kannettaviin tavaroihin pääsee käsiksi helposti ja tilaa riittää runsaasti.

Sisäosa koostuu yhdestä lokerosta jonka sisäpuolella on myös pieni vetoketjullinen erillistasku sekä hihnat, jotka pitävät vaatteet paikoillaan.

Viikonloppulaukun ulkopuolelta, etuosasta löytyy mukavan kokoinen lokero kaikille välittömässä läheisyydessä pidettäville, pienemmille tavaroille sekä takaosasta vetoketjullinen erillistasku.

Tummanruskea nahkalaukku on viimeistelty tyylikkäin, mustin yksityiskohdin, tuoden weekenderiin uniikkia ilmettä.

Tässä viikonloppulaukku sinulle, joka haluat matkustaa tyylillä!

Koko: 48cm x 35cm x 20cm

Väri: Tummanruskea/mustat yksityiskohdat

Valmistettu käsityönä Italiassa.

Chiarugin laukut valmistetaan laadukkaista materiaaleista, huolella ja tarkkuudella kestämään jokapäiväistä käyttöä. Chiarugi on yritys joka todella haluaa tukea käsillätekemisen perinnettä. Isältä pojalle siirtynyt intohimo luoda trendikkäitä tuotteita kuitenkaan laadusta ja eleganssista tinkimättä. Taidot ja vanhimmat italialaisten nahankäsittelyn ja työstämisen tavat ja niiden arvostus, sekä pettämätön moderni maku yhdistyvät näissä upeissa nahkatuotteissa. 

Chiarugi tarjoaa todellista taidokkuutta ja tyyliä, suoraan Italiasta.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »