Chiarugi Vico messenger laukku tummanruskea

€229,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: CH-62666-DB
Saatavuus: Varastossa (1)

Käsityönä Italiassa valmistettu Chiarugin messenger laukku on tyylikäs valinta arkeen. Tähän hyvän kokoiseen Vico messengeriin saat sopimaan kaikki arjessa mukana kuljetettavat pikkutavarat! 

Aiodosta, upeasta, tummanruskeasta nahasta valmistettu laukku on yksityiskohtaisesti viimeistelty mustilla nahkaosilla. Kokonaisuus on erittäin tyylikäs ja käytössä todella näppärä. Laukun ulkopuolella on erillinen tasku ja sisältä löytyy yksi isompi tasku vetoketjulla sekä pari pienempää lokeroa. 

Chiarugi messengeri on täydellinen juuri sinulle, joka haluat erinomaista laatua yhdistettynä tyylikkyyteen. Tämä laukku on oikea vaihtoehto silloin kun tarvitset pienen ja kevyen laukun arkeen! Laukkuun mahtuu esimerkiksi pieni tablettitietokone.

Väri: Tummanruskea.

Koko: 25cm x 22cm x 7cm

Valmistettu käsityönä Italiassa.

Chiarugin laukut valmistetaan laadukkaista materiaaleista, huolella ja tarkkuudella kestämään jokapäiväistä käyttöä. Chiarugi on yritys joka todella haluaa tukea käsillätekemisen perinnettä. Isältä pojalle siirtynyt intohimo luoda trendikkäitä tuotteita kuitenkaan laadusta ja eleganssista tinkimättä. Taidot ja vanhimmat italialaisten nahankäsittelyn ja työstämisen tavat ja niiden arvostus, sekä pettämätön moderni maku yhdistyvät näissä upeissa nahkatuotteissa. 

Chiarugi tarjoaa todellista taidokkuutta ja tyyliä, suoraan Italiasta.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »