Chiarugi Vico messenger laukku ruskea

€229,00
Maksuton postitus!
Tuotekoodi: CH-62666-B
Saatavuus: Tuote loppu :(

Italiassa käsityönä valmistettu Chiarugin pieni messenger laukku on tyylikäs valinta arkeen. Tämä ihastuttava Chiarugin nahkainen messenger on juuri sopivan kokoinen sopimaan täydellisesti arjen kiireeseen. 

Kaunis ruskea messenger laukku ripauksella mustaa nahkaa luo uniikin kokonaisuuden.

Tähän erinomaiseen messengeriin mahtuu mukaan kaikki jokapäivä mukana kulkeva pikkutavara, niin lompakosta tablettitietokoneeseen kuin avaimet ja puhelinkin. Laukun ulkopuolelta takaa löytyy isompi vetoketjullinen tasku ja edestä soljella suljettava hieman pienepi tasku.

Mukana tyylikäs, kätevästi säädettävä olkahihna.

Väri: ruskea

Koko: 22cm x 26cm x 6cm

Valmistettu käsityönä Italiassa.

Chiarugin laukut valmistetaan laadukkaista materiaaleista, huolella ja tarkkuudella kestämään jokapäiväistä käyttöä. Chiarugi on yritys joka todella haluaa tukea käsillätekemisen perinnettä. Isältä pojalle siirtynyt intohimo luoda trendikkäitä tuotteita kuitenkaan laadusta ja eleganssista tinkimättä. Taidot ja vanhimmat italialaisten nahankäsittelyn ja työstämisen tavat ja niiden arvostus, sekä pettämätön moderni maku yhdistyvät näissä upeissa nahkatuotteissa. 

Chiarugi tarjoaa todellista taidokkuutta ja tyyliä, suoraan Italiasta.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »