Chiarugi Solferino nahkasalkku ruskea

€399,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: CH-4549-B
Saatavuus: Varastossa (1)

No nyt on ihan viimeiseen asti huoliteltu ja tyylikäs Chiarugin ruskea nahkasalkku, joka  on valmistettu käsityönä Italiassa aidosta nahasta. Tämä salkku ei vain näytä hyvältä vaan toimii erittäin hyvin arjessa ja on myös laadukkaista materiaaleista, huolella ja tarkkuudella valmistettu kestämään käyttöä.

Tämä nahkasalkku on todellinen tilaihme! Siisti salkku, johon mahtuu kaikki tarvittavat asiakirjat ja paerit sekä mm. 15" tietokone. Salkun sisältö on jaoteltu kolmeen eri lokeroon jotka toimivat erinomaisesti ja pitävät tavarasi siististi järjestyksessä. Lisänä sisältä löytyy pienempiä taskuja sekä yksi vetoketjulla suljettava tasku, jonne saat talteen kaikki pienet tärkeät tavarat. Tässä nahkasalkumallissa on myös ulkopuolella erittäin kätevä, ison kokoinen vetoketjullinen tasku jonka sisältä löydät lisää pienempiä taskuja.

Nahkasalkkuun kuuluu säädettävä olkahihna.

Väri: Ruskea

Koko: 40cmx30cmx6cm

Valmistettu Italiassa.

Chiarugin laukut valmistetaan laadukkaista materiaaleista, huolella ja tarkkuudella kestämään jokapäiväistä käyttöä. Chiarugi on yritys joka todella haluaa tukea käsillätekemisen perinnettä. Isältä pojalle siirtynyt intohimo luoda trendikkäitä tuotteita kuitenkaan laadusta ja eleganssista tinkimättä. Taidot ja vanhimmat italialaisten nahankäsittelyn ja työstämisen tavat ja niiden arvostus, sekä pettämätön moderni maku yhdistyvät näissä upeissa nahkatuotteissa. 

Chiarugi tarjoaa todellista taidokkuutta ja tyyliä, suoraan Italiasta.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »