Chiarugi Reporter nahkalaukku ruskea

€399,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: CH-54008
Saatavuus: Varastossa (1)

No nyt on ihan viimeiseen asti huoliteltu ja todella tyylikäs Chiarugin ruskea nahkasalkku, joka  on valmistettu käsityönä Italiassa aidosta nahasta. Tämä salkku ei vain näytä hyvältä vaan toimii erittäin hyvin arjessa. Salkku on valmistettu laadukkaista materiaaleista, huolella ja tarkkuudella valmistettu kestämään käyttöä.

Siisti salkku, johon mahtuu kaikki tarvittavat asiakirjat ja paperit sekä mm. tietokone. Salkun sisältö on jaoteltu vetoketjuilla kahteen eri lokeroon jotka pitävät tavarasi siististi järjestyksessä. Lisänä sisältä löytyy iso vetoketjullinen tasku sekä pienempi tasku, jonne saat talteen kaikki pienet tärkeät tavarat. Tässä nahkasalkumallissa on myös ulkopuolella erittäin kätevä, vetoketjullinen tasku.

Nahkasalkun mukana tulee pehmustettu nahkaremmi.

Väri: Ruskea

Koko: 37cm x 26cm x 15cm

Valmistettu Italiassa.

Chiarugin laukut valmistetaan laadukkaista materiaaleista, huolella ja tarkkuudella kestämään jokapäiväistä käyttöä. Chiarugi on yritys joka todella haluaa tukea käsillätekemisen perinnettä. Isältä pojalle siirtynyt intohimo luoda trendikkäitä tuotteita kuitenkaan laadusta ja eleganssista tinkimättä. Taidot ja vanhimmat italialaisten nahankäsittelyn ja työstämisen tavat ja niiden arvostus, sekä pettämätön moderni maku yhdistyvät näissä upeissa nahkatuotteissa. 

Chiarugi tarjoaa todellista taidokkuutta ja tyyliä, suoraan Italiasta.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »