Chiarugi Posteca messenger laukku tummanruskea

€279,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: CH-64674-DB
Saatavuus: Tuote loppu :(

Tyylikäs ja käytännöllinen Chiarugi Posteca messenger laukku. Tämä nahkalaukku on valmistettu Italiassa erinomaisella ammattitaidolla parhaista materiaaleista. Laukun materiaali on mukavan pehmeää ja erittäin kestävää vasikannahkaa. Tummanruskea väri on ajaton ja klassisen kaunis. Mustat yksityiskohdat tuovat laukkuun juuri sopivasti särmää. 

Läpällinen kiinnitys pitää arvotavarat turvallisesti säilössä laukun sisällä. Sisältä löytyy myös yksi vetoketjullinen ja yksi avotasku. Myös laukun ulkopuolella on vetoketjullinen tasku. 

Tämä nahkalaukku kulkee vaivatta mukana herrasmiehen arjessa riittävän leveän  ja säädettävän olkahihnan avulla. 

Mitat: 31cm x 27cm 8cm

Laukkuun mahtuu A4.

Väri: Tummanruskea

Valmistettu käsityönä Italiassa.

Chiarugin laukut valmistetaan laadukkaista materiaaleista, huolella ja tarkkuudella kestämään jokapäiväistä käyttöä. Chiarugi on yritys joka todella haluaa tukea käsillätekemisen perinnettä. Isältä pojalle siirtynyt intohimo luoda trendikkäitä tuotteita kuitenkaan laadusta ja eleganssista tinkimättä. Taidot ja vanhimmat italialaisten nahankäsittelyn ja työstämisen tavat ja niiden arvostus, sekä pettämätön moderni maku yhdistyvät näissä upeissa nahkatuotteissa. 

Chiarugi tarjoaa todellista taidokkuutta ja tyyliä, suoraan Italiasta.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »