Chiarugi Posteca messenger laukku ruskea

€279,00
Maksuton postitus!
Tuotekoodi: CH-64674-B
Saatavuus: Tuote loppu :(

Tässäpä mainion kokoinen messenger laukku helpottamaan herrasmiehen arkea! Erittäin tyylikäs Chiarugi Posteca ruskea messenger laukku on miehelle, joka arvostaa hyvää laatua. Tässä nahkalaukussa kohtaavat hienot yksityiskohdat, käytännöllisyys ja klassisen tyylikkäät värit. 

Laukku on valmistettu erinomaisella huolella Italiassa, huomioiden käyttömukavuus pieniä yksityiskohtia myöden. Pitkän, säädettävän olkahihnan avulla tämä messenger laukku kulkee mukana vaivatta. 

Laukun sisällä kaunis ruudullinen puuvillavuori. Sisällä myös yksi vetoketjullinen ja yksi avoin tasku. Myös laukun ulkopuolella vetoketjullinen tasku.

Mitat: 31cm x 27cm 8cm

Laukkuun mahtuu A4.

Väri: ruskea

Valmistettu käsityönä Italiassa.

Chiarugin laukut valmistetaan laadukkaista materiaaleista, huolella ja tarkkuudella kestämään jokapäiväistä käyttöä. Chiarugi on yritys joka todella haluaa tukea käsillätekemisen perinnettä. Isältä pojalle siirtynyt intohimo luoda trendikkäitä tuotteita kuitenkaan laadusta ja eleganssista tinkimättä. Taidot ja vanhimmat italialaisten nahankäsittelyn ja työstämisen tavat ja niiden arvostus, sekä pettämätön moderni maku yhdistyvät näissä upeissa nahkatuotteissa. 

Chiarugi tarjoaa todellista taidokkuutta ja tyyliä, suoraan Italiasta.

 

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »