Tummanruskea nahkasalkku 16"⎪Pisa

€499,00
Maksuton postitus!
Tuotekoodi: CH-94583-DB
Saatavuus: Tuote loppu :(

Tummanruskea nahkasalkku on tyylikäs osa miehen arkea. Perinteisiä nahkasalkkuja hieman rennompi Pisa malli Chiarugilta on täydellinen valinta vuodesta toiseen mukana kulkevaksi luottolaukuksi. Klassinen ja ajaton tummanruskea nahkasalkku tekee arjesta helppoa ja tyylikästä.

Chiarugin upeassa, aidosta nahasta Italiassa käsityönä valmistamassa Pisa nahkasalkussa on juuri sopivasti tilaa ja lokeroita kaikkien tarvittavien tavaroiden järjestyksessä pitämiseen. Tähän tilavaan salkkuun mahtuu mm. 16" tietokone jolle laukusta löytyy myös oma, irroitettava ja pehmustettu tasku. Salkussa on kolme vetoketjullista taskua, yksi pienempi edessä johon saa turvallisesti sijoitettua välittömässä läheisyydessä pidettävät pienemmät tavarat ja kääntöpuolelta sekä salkun sisällä löytyvät taas isomman kokoiset taskut vetoketjuilla.

Näppärä ja käytännöllinen lisä salkussa on sen takapuolelta löytyvä kiinnitystapa jolla salkun saa helposti kulkemaan matkalaukun vetokahvassa. Erinomainen ominaisuus erityisesti paljon matkustavalle jonka mukana salkku kulkee niillä pidemmilläkin reissuilla. 

Mukana myös tyylikäs, kankainen ja säädettävä olkahihna.

Aitoa nahkaa.

Väri: Tummanruskea.

Chiarugin laukut valmistetaan laadukkaista materiaaleista, huolella ja tarkkuudella kestämään jokapäiväistä käyttöä. Chiarugi on yritys joka todella haluaa tukea käsillätekemisen perinnettä. Isältä pojalle siirtynyt intohimo luoda trendikkäitä tuotteita kuitenkaan laadusta ja eleganssista tinkimättä. Taidot ja vanhimmat italialaisten nahankäsittelyn ja työstämisen tavat ja niiden arvostus, sekä pettämätön moderni maku yhdistyvät näissä upeissa nahkatuotteissa. 

Chiarugi tarjoaa todellista taidokkuutta ja tyyliä, suoraan Italiasta.

Katso lisää meidän ja Chiarugin tarinaa 

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »