Chiarugi Pisa nahkareppu tummanruskea

€429,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: CH-64672
Saatavuus: Varastossa (1)

Vautsi miten tyylikäs nahkareppu Chiarugilta! Upea eläväinen pinta ja repun suunnittelu kääntävät taatusti katseita! Tällä nahkarepulla kelpaa kulkea töihin tai vaikkapa opiskelemaan!

Reppu on vuorattu tyylikkäällä ja kestävällä, ruutukuvioisella puuvillakankaalla. Sisältä löytyy yksi hyvän kokoinen vetoketjullinen tasku sekä lokero tietokoneelle tai tabletille. Repun edessä sivulla on myös yksi vetoketjullinen tasku.

Valmistettu käsityönä Italiassa.

Reppuun mahtuu 15,4 " tietokone. 

Väri: Tummanruskea, mustat yksityiskohdat.

Chiarugin laukut valmistetaan laadukkaista materiaaleista, huolella ja tarkkuudella kestämään jokapäiväistä käyttöä. Chiarugi on yritys joka todella haluaa tukea käsillätekemisen perinnettä. Isältä pojalle siirtynyt intohimo luoda trendikkäitä tuotteita kuitenkaan laadusta ja eleganssista tinkimättä. Taidot ja vanhimmat italialaisten nahankäsittelyn ja työstämisen tavat ja niiden arvostus, sekä pettämätön moderni maku yhdistyvät näissä upeissa nahkatuotteissa. 

Chiarugi tarjoaa todellista taidokkuutta ja tyyliä, suoraan Italiasta.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »