Chiarugi Old Tuscany Vincenzo nahkasalkku

€399,00
Maksuton postitus!
Tuotekoodi: CH-54668
Saatavuus: Tuote loppu :(

Ihanan erilainen Chiarugin nahkasalkku kauniilla yksityiskohdilla ja upealla nahalla! Näissä Old Tuscany malliston laukuissa vain on sitä jotain !

Hyvän kokoinen nahkalaukku joka toimii täydellisesti jokapäiväisessä käytössä. Uniikki suunnittelu ja huoliteltu jälki ovat Chiarugin laukkujen valmistuksen ytimessä. Vincenzo on tyylikäs mutta toimiva malli joka on sisältä jaettu kahteen mukavan kokoiseen lokeroon jotta saat siististi jaoteltua paperit, kalenterit ja mukana kulkevan elektroniikan, laukkuun mahtuu mm. 15" tietokone. Sisältä salkkua löydät sekä jaottelevasta seinämästä että takaseinästä vetoketjullisen taskun, myös laukun ulkopuolella on yksi isompi vetoketjullinen tasku. Kivana lisänä paikat käyntikorteille sekä kynille.

Väri: Ruskea

Valmistettu käsityönä Italiassa.

Chiarugin laukut valmistetaan laadukkaista materiaaleista, huolella ja tarkkuudella kestämään jokapäiväistä käyttöä. Chiarugi on yritys joka todella haluaa tukea käsillätekemisen perinnettä. Isältä pojalle siirtynyt intohimo luoda trendikkäitä tuotteita kuitenkaan laadusta ja eleganssista tinkimättä. Taidot ja vanhimmat italialaisten nahankäsittelyn ja työstämisen tavat ja niiden arvostus, sekä pettämätön moderni maku yhdistyvät näissä upeissa nahkatuotteissa. 

Chiarugi tarjoaa todellista taidokkuutta ja tyyliä, suoraan Italiasta.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »