Chiarugi Old Tuscany Prato messenger laukku

€169,00
Maksuton postitus!
Tuotekoodi: CH-52009
Saatavuus: Varastossa (1)

Chiarugi Old Tuscany messengeri on loistava valinta juuri sinulle, joka haluat erinomaista laatua yhdistettynä tyylikkyyteen. Tämä laukku on oikea vaihtoehto silloin kun tarvitset pienen ja kevyen laukun arkeen! Laukkuun mahtuu esimerkiksi pieni tablettitietokone.

Messengeri on valmistettu aidosta, upeasta, eläväisestä nahasta käsityönä Italiassa. Laukussa on leveä, säädettävä olkahihna. Laukun sisältä löytyy pari kätevää taskua joista toinen on vetoketjukiinnityksellä sisältö on vuorattu tyylikkäällä ja kestävällä, ruutukuvioisella puuvillakankaalla. Myös messengerin ulkopuolella on yksi tasku.

Valmistettu käsityönä Italiassa.

Chiarugin laukut valmistetaan laadukkaista materiaaleista, huolella ja tarkkuudella kestämään jokapäiväistä käyttöä. Chiarugi on yritys joka todella haluaa tukea käsillätekemisen perinnettä. Isältä pojalle siirtynyt intohimo luoda trendikkäitä tuotteita kuitenkaan laadusta ja eleganssista tinkimättä. Taidot ja vanhimmat italialaisten nahankäsittelyn ja työstämisen tavat ja niiden arvostus, sekä pettämätön moderni maku yhdistyvät näissä upeissa nahkatuotteissa. 

Chiarugi tarjoaa todellista taidokkuutta ja tyyliä, suoraan Italiasta.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »