Chiarugi Old Tuscany Amerigo nahkareppu

€389,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: CH-54001
Saatavuus: Varastossa (1)

Nämä Chiarugin Old Tuscany tuotteet ovat vaan niin upeita ja ne on kaikki valmistettu käsityönä Italiassa, aidosta nahasta. 

Tämä Amerigo reppu on aivan äärettömän tyylikäs, sen upean eläväinen nahkapinta sekä repun suunnittelu kääntävät taatusti katseita! Tällä ison kokoisella nahkarepulla kelpaa kulkea töihin tai vaikkapa opiskelemaan!

Reppu on vuorattu tyylikkäällä ja kestävällä, ruutukuvioisella puuvillakankaalla. Sisältä löytyy yksi hyvän kokoinen vetoketjullinen tasku, myös ulkopuolella on yksi pienempi vetoketjutasku.

Koko: 38cmx35cmx12cm

Valmistettu käsityönä Italiassa.

Reppuun mahtuu 15" tietokone. 

Chiarugin laukut valmistetaan laadukkaista materiaaleista, huolella ja tarkkuudella kestämään jokapäiväistä käyttöä. Chiarugi on yritys joka todella haluaa tukea käsillätekemisen perinnettä. Isältä pojalle siirtynyt intohimo luoda trendikkäitä tuotteita kuitenkaan laadusta ja eleganssista tinkimättä. Taidot ja vanhimmat italialaisten nahankäsittelyn ja työstämisen tavat ja niiden arvostus, sekä pettämätön moderni maku yhdistyvät näissä upeissa nahkatuotteissa. 

Chiarugi tarjoaa todellista taidokkuutta ja tyyliä, suoraan Italiasta.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »