Chiarugi Marinio nahkasalkku tummanruskea

€349,00
Maksuton postitus!
Tuotekoodi: CH-4636-DB
Saatavuus: Tuote loppu :(

Klassisen tyylikäs tummanruskea nahkasalkku, joka vain paranee käytössä! Chiarugin erittäin laadukas ja käytännöllinen Marinio salkku on aitoa nahkaa ja valmistettu erinomaisella huolella Italiassa. Päältä avautuva salkku on jakautunut yhteen isoon ja muutamaan pienempään vetoketjulliseen taskuun, sen sisä- ja ulkopuolella. Salkku kulkee kätevästi mukana joko kestävistä nahkaisista kantokahvoista tai säädettävän olkahihnan avulla.

Väri: ruskea

Valmistettu Italiassa.

Chiarugin laukut valmistetaan laadukkaista materiaaleista, huolella ja tarkkuudella kestämään jokapäiväistä käyttöä. Chiarugi on yritys joka todella haluaa tukea käsillätekemisen perinnettä. Isältä pojalle siirtynyt intohimo luoda trendikkäitä tuotteita kuitenkaan laadusta ja eleganssista tinkimättä. Taidot ja vanhimmat italialaisten nahankäsittelyn ja työstämisen tavat ja niiden arvostus, sekä pettämätön moderni maku yhdistyvät näissä upeissa nahkatuotteissa. 

Chiarugi tarjoaa todellista taidokkuutta ja tyyliä, suoraan Italiasta.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »