Musta Ipad suoja⎪Chiarugi

€129,00
Maksuton postitus!
Tuotekoodi: CH-52006-BL
Saatavuus: Tuote loppu :(

Musta nahkainen Ipad suoja jossa on tilaa myös muistiviholle ja muille tärkeille mukana kuljetettaville pikkutavaroille. Tämä erittäin laadukas Ipad suoja on valmistettu käsityönä Italiassa. 

Tällä suojaat ja kuljetat näppärästi tablettitietokoneesi. Suojan sisältä löytyy muistilehtiö sekä sille tarkoitettu tasku, paikka tabletille sekä muutama pienempi tasku muille mukana kulkeville pienemmille tavaroille.

Aitoa nahkaa.

Väri: Musta.

Koko: 27cm x 21cm x 3cm

Chiarugin tuotteet valmistetaan laadukkaista materiaaleista, huolella ja tarkkuudella kestämään jokapäiväistä käyttöä.Chiarugi on yritys joka todella haluaa tukea käsillätekemisen perinnettä. Isältä pojalle siirtynyt intohimo luoda trendikkäitä tuotteita kuitenkaan laadusta ja eleganssista tinkimättä. Taidot ja vanhimmat italialaisten nahankäsittelyn ja työstämisen tavat ja niiden arvostus, sekä pettämätön moderni maku yhdistyvät näissä upeissa nahkatuotteissa. 

Chiarugi tarjoaa todellista taidokkuutta ja tyyliä, suoraan Italiasta.

Katso lisää meidän ja Chiarugin tarinaa

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »