Chiarugi Globe Collection messenger laukku ruskea

€379,00
Maksuton postitus!
Tuotekoodi: CH-94661
Saatavuus: Tuote loppu :(

Todella tyylikäs ja reilun kokoinen Chiarugi messenger nahkalaukku! Tähän messengeriin mahtuu 15´6 tuumainen tietokone, jolle löytyy oma, irrotettava suojapussinsa jonka saat halutessasi tukevasti nepein kiinnitettyä laukun takaseinään. Muuten laukku on sisältä jaettu kahteen osaan jotta mukana kulkevat tavarat ja asiakirjat saa jaoteltua siististi omiin lokeroihinsa.

Vetoketjullisia taskuja on laukussa kolme, yksi isompi sisällä ja toinen laukun edessä ulkopuolella, läpän alla. Kolmas, hieman pienempi tasku löytyy messengerin takaa.

Upean sävyinen ruskea nahka on todella laadukasta ja ihanan pehmeän tuntuista. Tämä laukku soveltuu mainiosti sinulle joka kuljetat tietokonetta ja papereita mukanasi päivittäin ja tarvitset nahkalaukun joka kestää käytössä pitkään.

Laukku on hyvä käsitellä noin 2-3 kertaa vuodessa nahanhoitoaineella, jolloin laukku pysyy hyvänä vuodesta toiseen!

Koko: 39cm x 26cm x 10cm

Väri: Ruskea

Valmistettu käsityönä Italiassa.

Chiarugin laukut valmistetaan laadukkaista materiaaleista, huolella ja tarkkuudella kestämään jokapäiväistä käyttöä. Chiarugi on yritys joka todella haluaa tukea käsillätekemisen perinnettä. Isältä pojalle siirtynyt intohimo luoda trendikkäitä tuotteita kuitenkaan laadusta ja eleganssista tinkimättä. Taidot ja vanhimmat italialaisten nahankäsittelyn ja työstämisen tavat ja niiden arvostus, sekä pettämätön moderni maku yhdistyvät näissä upeissa nahkatuotteissa. 

Chiarugi tarjoaa todellista taidokkuutta ja tyyliä, suoraan Italiasta.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »