Chiarugi Gaeta nahkasalkku ruskea

€469,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: CH-94648-B
Saatavuus: Varastossa (1)

Todella upea Italiassa käsityönä valmistettu ruskea nahkasalkku. Tämä Chiarugin aidosta nahasta tehty salkku on todella tyylikäs ja käyttömukava, se toimii hyvin arjessa ja kestää pitkään käytössä.

Salkun koko on juuri sopiva ja sen sisältö on mukavasti jaoteltu kahteen isompaan lokeroon joita erottaa erilliset vetoketjut. Vetoketjullisten taskujen välissä on magneettein suljettava isompi lokero sekä taskuja pienempien, tärkeiden tavaroiden säilytykseen. Myös salkun etupuolelta löytyy vetoketjullinen tasku ja sen takana magneetilla suljettava lokero. 

Salkkuun kuuluu myös kätevä, säädettävä olkahihna.

Väri: Ruskea

Koko: 39cm x 31cm x 7cm.

Valmistettu Italiassa.

Chiarugin laukut valmistetaan laadukkaista materiaaleista, huolella ja tarkkuudella kestämään jokapäiväistä käyttöä. Chiarugi on yritys joka todella haluaa tukea käsillätekemisen perinnettä. Isältä pojalle siirtynyt intohimo luoda trendikkäitä tuotteita kuitenkaan laadusta ja eleganssista tinkimättä. Taidot ja vanhimmat italialaisten nahankäsittelyn ja työstämisen tavat ja niiden arvostus, sekä pettämätön moderni maku yhdistyvät näissä upeissa nahkatuotteissa. 

Chiarugi tarjoaa todellista taidokkuutta ja tyyliä, suoraan Italiasta.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »