Chiarugi Funno nahkasalkku tummanruskea

€489,00
Maksuton postitus!
Tuotekoodi: CH-64673
Saatavuus: Tuote loppu :(

Erittäin tyylikäs ja käytännöllinen Chiarugi Funno nahkasalkku palvelee herrasmiestä arjessa erinomaisesti. Nahkasalkku on valmistettu Italiassa erinomaisella huolella laadukkaista materiaaleista. Salkku on aitoa, erittäin pehmeää, vasikannahkaa. 

Tämä läpällinen salkku sulkeutuu kahdella soljella, jotka ovat piilossa nahkaisten remmien alla. Nahkainen kantokahva sekä mukana tuleva olkahihna varmistavat, että salkku kulkee mukana vaivatta. 

Sisältä salkku on jaettu kahteen tilaan. Sisältä löytyy myös yksi vetoketjullinen ja kaksi avotaskua.

Väri: Tummanruskea/mustat yksityiskohdat

Koko: 43cm x 31cm x 13cm

Valmistettu käsityönä Italiassa.

Chiarugin laukut valmistetaan laadukkaista materiaaleista, huolella ja tarkkuudella kestämään jokapäiväistä käyttöä. Chiarugi on yritys joka todella haluaa tukea käsillätekemisen perinnettä. Isältä pojalle siirtynyt intohimo luoda trendikkäitä tuotteita kuitenkaan laadusta ja eleganssista tinkimättä. Taidot ja vanhimmat italialaisten nahankäsittelyn ja työstämisen tavat ja niiden arvostus, sekä pettämätön moderni maku yhdistyvät näissä upeissa nahkatuotteissa. 

Chiarugi tarjoaa todellista taidokkuutta ja tyyliä, suoraan Italiasta.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »