Chiarugi Firenze nahkareppu tummanruskea

€429,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: CH-64677
Saatavuus: Varastossa (1)

Tämä Chiarugin Firenze nahkareppu on vaan niin tyylikäs ja käytännöllinen! Mustat yksityiskohdat tuovat reppuun juuri sopivasti särmää.

Nahkareppu on valmistettu Italiassa erinomaisella ammattitaidolla parhaista materiaaleista. Laukun materiaali on mukavan pehmeää ja erittäin kestävää vasikannahkaa. Tummanruskea väri on ajaton ja klassisen kaunis. 

Repun sisällä on pehmustettu lokero tietokoneelle tai tabletille sekä vetoketjullinen tasku. Reppuun mahtuu 15,6'' tietokone. 

Repun ulkopuolella edessä on myös mukavan kokoiset taskut, toinen vetoketjukiinnityksellä ja toinen tyylikkäästi soljella. Myös repun takaa löytyy vetoketjullinen tasku.

Valmistettu käsityönä Italiassa.

Chiarugin laukut valmistetaan laadukkaista materiaaleista, huolella ja tarkkuudella kestämään jokapäiväistä käyttöä. Chiarugi on yritys joka todella haluaa tukea käsillätekemisen perinnettä. Isältä pojalle siirtynyt intohimo luoda trendikkäitä tuotteita kuitenkaan laadusta ja eleganssista tinkimättä. Taidot ja vanhimmat italialaisten nahankäsittelyn ja työstämisen tavat ja niiden arvostus, sekä pettämätön moderni maku yhdistyvät näissä upeissa nahkatuotteissa. 

Chiarugi tarjoaa todellista taidokkuutta ja tyyliä, suoraan Italiasta.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »