Chiarugi Fiesole nahkasalkku

€399,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: CH-4586
Saatavuus: Tuote loppu :(

Todella upea Chiarugin ruskea nahkasalkku on valmistettu käsityönä Italiassa aidosta nahasta. Tämä salkku ei vain näytä hyvältä vaan on myös laadukkaista materiaaleista, huolella ja tarkkuudella valmistettu kestämään käyttöä.

Salkku on sisältä jaettu kahteen isompaan lokeroon, lisänä löytyy myös monia pieniä taskuja niille pienimmille mukanasi kulkeville tavaroille sekä irrotettava, pehmustettu suojapussi tietokoneelle. Mukana on myös kätevä, leveä, säädettävä olkahihna. Nahkasalkkussa on runsaasti tilaa ja siihen mahtuu mm. hyvin 15,6" tietokone.

Väri: ruskea

Koko: 41cm x 30cm x 9,5cm

Valmistettu Italiassa.

Chiarugin laukut valmistetaan laadukkaista materiaaleista, huolella ja tarkkuudella kestämään jokapäiväistä käyttöä. Chiarugi on yritys joka todella haluaa tukea käsillätekemisen perinnettä. Isältä pojalle siirtynyt intohimo luoda trendikkäitä tuotteita kuitenkaan laadusta ja eleganssista tinkimättä. Taidot ja vanhimmat italialaisten nahankäsittelyn ja työstämisen tavat ja niiden arvostus, sekä pettämätön moderni maku yhdistyvät näissä upeissa nahkatuotteissa. 

Chiarugi tarjoaa todellista taidokkuutta ja tyyliä, suoraan Italiasta.

 

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »