Chiarugi Empomeo messenger nahkalaukku tummanruskea

€229,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: CH-92643-DB
Saatavuus: Varastossa (1)

Chiarugin messengeri nahkalaukku on loistava valinta juuri sinulle, joka haluat erinomaista laatua yhdistettynä tyylikkyyteen. Tämä laukku on oikea vaihtoehto silloin kun tarvitset pienen ja kevyen laukun arkeen! Laukkuun mahtuu esimerkiksi pieni tablettitietokone.

Messengeri on valmistettu aidosta, upeasta, eläväisestä nahasta käsityönä Italiassa. Laukussa on leveä, säädettävä olkahihna. Laukun sisältä löytyy yksi isompi tasku vetoketjulla sekä pari pienempää lokeroa. Myös messengerin ulkopuolella on kaksi vetoketjullista taskua.

Valmistettu käsityönä Italiassa.

Väri: Tummanruskea.

Mitat: 25cm x 23cm x 7cm

Chiarugin laukut valmistetaan laadukkaista materiaaleista, huolella ja tarkkuudella kestämään jokapäiväistä käyttöä. Chiarugi on yritys joka todella haluaa tukea käsillätekemisen perinnettä. Isältä pojalle siirtynyt intohimo luoda trendikkäitä tuotteita kuitenkaan laadusta ja eleganssista tinkimättä. Taidot ja vanhimmat italialaisten nahankäsittelyn ja työstämisen tavat ja niiden arvostus, sekä pettämätön moderni maku yhdistyvät näissä upeissa nahkatuotteissa. 

Chiarugi tarjoaa todellista taidokkuutta ja tyyliä, suoraan Italiasta.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »