Ruskea nahkasalkku 16" Empoli⎪Chiarugi

€299,00
Maksuton postitus!
Tuotekoodi: CH-92546
Saatavuus: Varastossa (1)

Upea ruskea nahkasalkku helpottamaan herrasmiehen arkea. Tämä nahkasalkku on täydellisesti rennon tyylikäs. Loistava valinta sinulle, joka haluat laadukkaan ja huolitellun nahkalaukun joka ei ole kuitenkaan virallinen asiakirjasalkku. Tässä nahkasalkussa kulkee kätevästi myös 16" tietokone.

Chiarugin erittäin käytännöllinen Empoli salkku on aitoa nahkaa ja valmistettu erinomaisella huolella Italiassa. Päältä avautuva salkku on sisältä jakautunut yhteen isoon osioon ja pariin pienempään avonaiseen taskuun, sekä yhteen isompaan vetoketjulliseen taskuun sisä- ja ulkopuolella. Salkku kulkee kätevästi mukana joko kestävistä nahkaisista kantokahvoista tai säädettävän olkahihnan avulla.

Väri: ruskea

Mitat: L 38,5cm K 29,5cm S 6cm

Valmistettu Italiassa.

Chiarugin laukut valmistetaan laadukkaista materiaaleista, huolella ja tarkkuudella kestämään jokapäiväistä käyttöä. Chiarugi on yritys joka todella haluaa tukea käsillätekemisen perinnettä. Isältä pojalle siirtynyt intohimo luoda trendikkäitä tuotteita kuitenkaan laadusta ja eleganssista tinkimättä. Taidot ja vanhimmat italialaisten nahankäsittelyn ja työstämisen tavat ja niiden arvostus, sekä pettämätön moderni maku yhdistyvät näissä upeissa nahkatuotteissa. 

Chiarugi tarjoaa todellista taidokkuutta ja tyyliä, suoraan Italiasta.

Katso lisää meidän ja Chiarugin tarinaa

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »