Chiarugi Colleferro salkku tummanruskea

€399,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: CH-64676-DB
Saatavuus: Varastossa (1)

Tämä näyttävä Chiarugin Colleferro salkku on täynnä upeita yksityiskohtia. Tummanruskea salkku ripauksella mustaa nahkaa luo uniikin ja erittäin tyylikkään kokonaisuuden. Sivuilta lähes alas asti avautuvat vetoketjut takaavat erinomaisen käyttömukavuuden. Tilava kaksiosainen sisus mahdollistaa kuljetettavien tavaroiden järjestelmällisyyden. Salkun edessä ja takana on taskut joihin saat helposti pienemmät mukana kulkevat, usein tarvittavat tavarat, kuten puhelimen, lompakon ja avaimet.

Mukana tyylikäs kätevästi säädettävä olkahihna.

Väri: Tummanruskea

Valmistettu Italiassa.

Chiarugin laukut valmistetaan laadukkaista materiaaleista, huolella ja tarkkuudella kestämään jokapäiväistä käyttöä. Chiarugi on yritys joka todella haluaa tukea käsillätekemisen perinnettä. Isältä pojalle siirtynyt intohimo luoda trendikkäitä tuotteita kuitenkaan laadusta ja eleganssista tinkimättä. Taidot ja vanhimmat italialaisten nahankäsittelyn ja työstämisen tavat ja niiden arvostus, sekä pettämätön moderni maku yhdistyvät näissä upeissa nahkatuotteissa. 

Chiarugi tarjoaa todellista taidokkuutta ja tyyliä, suoraan Italiasta.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »