Chiarugi Classic City Caserta messenger musta

€219,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: CH-72562
Saatavuus: Tuote loppu :(

Tämä rennon tyylikäs Chiarugin Classic City Caserta messengeri on juuri sopiva vaihtoehto kun tarvitset pienen ja kevyen laukun! Laukkuun mahtuu esimerkiksi pieni tablettitietokone.

Pienen messengerin etuosasta löytyy mukavan kokoinen vetoketjullinen tasku, sisällä on myös yksi vetoketjutasku ja pari pienempää lokeroa. 

Caserta käsintehty messengeri on ihanan pehmeää mustaa nahkaa, jota korostavat kauniit ruskeat yksityiskohdat. Laukussa on myös säädettävä olkahihna.

Väri: musta/ruskeat yksityiskohdat

Koko: 23cm x 30cm x 5cm

Chiarugin laukut valmistetaan laadukkaista materiaaleista, huolella ja tarkkuudella kestämään jokapäiväistä käyttöä. Chiarugi on yritys joka todella haluaa tukea käsillätekemisen perinnettä. Isältä pojalle siirtynyt intohimo luoda trendikkäitä tuotteita kuitenkaan laadusta ja eleganssista tinkimättä. Taidot ja vanhimmat italialaisten nahankäsittelyn ja työstämisen tavat ja niiden arvostus, sekä pettämätön moderni maku yhdistyvät näissä upeissa nahkatuotteissa. 

Chiarugi tarjoaa todellista taidokkuutta ja tyyliä, suoraan Italiasta.

 

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »