Chiarugi Classic City nahkareppu iso

€389,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: CH-74623
Saatavuus: Varastossa (1)

Erittäin tyylikäs ja tilava käsin tehty nahkareppu Chiarugilta Italiasta! Laadukas, musta, pehmeä nahka ja kauniit ruskeat yksityiskohdat viimeistelevät tämän repun huippuunsa!

Tässä nahkarepussa on kaksi isoa vetoketjullista taskua joihin mahtuu esimerkiksi 15" tietokone ja paljon muuta. Toisen isomman taskun sisältä löytyy pari pienempää vetoketjutaskua ja muutama lokero niille pienemmille mukana kulkeville tavaroille. Repun ulkopuolella on myös mukavan kokoiset taskut, toinen vetoketjukiinnityksellä ja toinen tyylikkäästi soljilla.

Olkaimet ovat tässä nahkarepussa mukavat ja pehmustetut, jonka ansiosta ne ovat tukevat ja miellyttävän tuntuiset käytössä.

Väri: Musta/ruskeat yksityiskohdat

Koko: 40cm x 29cm x 10cm

Valmistettu käsityönä Italiassa aidosta nahasta.

Chiarugin laukut valmistetaan laadukkaista materiaaleista, huolella ja tarkkuudella kestämään jokapäiväistä käyttöä. Chiarugi on yritys joka todella haluaa tukea käsillätekemisen perinnettä. Isältä pojalle siirtynyt intohimo luoda trendikkäitä tuotteita kuitenkaan laadusta ja eleganssista tinkimättä. Taidot ja vanhimmat italialaisten nahankäsittelyn ja työstämisen tavat ja niiden arvostus, sekä pettämätön moderni maku yhdistyvät näissä upeissa nahkatuotteissa. 

Chiarugi tarjoaa todellista taidokkuutta ja tyyliä, suoraan Italiasta.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »