Chiarugi Classic City messenger harmaa

€239,00
Maksuton postitus!
Tuotekoodi: CH-72600
Saatavuus: Tuote loppu :(

Ihanan erilainen Chiarugin Italiassa valmistama, harmaa messenger laukku! Tämä käsintehty messenger on hyvän kokoinen ja saat sillä helposti ja tyylikkäästi kuljetettua kaikki tarvitsemasi tavarat mukanasi päivittäin!

Messenger on sisältä jaettu kahteen isoon lohkoon joihin voit siististi lajitella esimerkiksi paperit ja kalenterin sekä tietokoneen. Sisältä löytyy myös yksi isompi vetoketjullinen tasku sekä pari pienempää lokeroa. Laukun ulkopuolella on myös vetoketjullinen tasku.

Materiaali on laadukasta harmaata nahkaa ja messengerin säädettävä olkain on mukavan paksu ja tukeva.

Väri: Harmaa/mustat yksityiskohdat.

Koko: 30 x 6,5 x 23cm

Chiarugin laukut valmistetaan laadukkaista materiaaleista, huolella ja tarkkuudella kestämään jokapäiväistä käyttöä. Chiarugi on yritys joka todella haluaa tukea käsillätekemisen perinnettä. Isältä pojalle siirtynyt intohimo luoda trendikkäitä tuotteita kuitenkaan laadusta ja eleganssista tinkimättä. Taidot ja vanhimmat italialaisten nahankäsittelyn ja työstämisen tavat ja niiden arvostus, sekä pettämätön moderni maku yhdistyvät näissä upeissa nahkatuotteissa. 

Chiarugi tarjoaa todellista taidokkuutta ja tyyliä, suoraan Italiasta.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »