Chiarugi Bocca messenger nahkalaukku ruskea

€249,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: CH-64671-B
Saatavuus: Varastossa (1)

Käsityönä Italiassa valmistettu Chiarugin messenger laukku on tyylikäs valinta arkeen. Tämä näyttävä Chiarugin messenger nahkalaukku on täynnä upeita yksityiskohtia. Kokonaisuus on erittäin tyylikäs ja käytössä todella näppärä.

Kauniin ruskea messenger laukku ripauksella mustaa nahkaa luo uniikin ja erittäin tyylikkään kokonaisuuden. Tilava kaksiosainen sisus mahdollistaa kuljetettavien tavaroiden järjestelmällisyyden. Laukun ulkopuolella on tasku ja sisältä löytyy yksi isompi tasku vetoketjulla sekä pari pienempää lokeroa.

Mukana tyylikäs, kätevästi säädettävä olkahihna.

Väri: Ruskea

Koko: 30cm x 25cm x 9cm

Valmistettu käsityönä Italiassa.

Chiarugin laukut valmistetaan laadukkaista materiaaleista, huolella ja tarkkuudella kestämään jokapäiväistä käyttöä. Chiarugi on yritys joka todella haluaa tukea käsillätekemisen perinnettä. Isältä pojalle siirtynyt intohimo luoda trendikkäitä tuotteita kuitenkaan laadusta ja eleganssista tinkimättä. Taidot ja vanhimmat italialaisten nahankäsittelyn ja työstämisen tavat ja niiden arvostus, sekä pettämätön moderni maku yhdistyvät näissä upeissa nahkatuotteissa. 

Chiarugi tarjoaa todellista taidokkuutta ja tyyliä, suoraan Italiasta.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »