Ruskea nahkasalkku 16" Badesse⎪Chiarugi

€389,00
Maksuton postitus!
Tuotekoodi: CH-4511
Saatavuus: Varastossa (1)

Ruskea nahkasalkku Chiarugilta on kerrassaan aivan upea! Aidosta nahasta tarkkuudella valmistettu salkku on käsityötä Italiasta. Tyylikäs suunnittelu ei vain näytä hyvältä, vaan toimii arjessa ja kestää käytössä.

Salkun sisällä on kaksi suurempaa lokeroa joihin mahtuvat tarvittavat paperit, asiakirjat ja vaikka 16" tietokone sekä kaksi pientä taskua pitämään paikkaa niille pienemmille tavaroille. Salkun sisäpuolelta ja ulkopuolelta löytyvät myös vetoketjulliset taskut.

Nahkasalkun kantokahva on pehmustettu ja tuntuu kädessä tukevalta, mikä lisää käyttömukavuutta. Salkkuun kuuluu myös kätevä, leveä, säädettävä olkahihna.

Väri: ruskea

Koko: 39cm x 30cm x 10cm

Chiarugin laukut valmistetaan laadukkaista materiaaleista, huolella ja tarkkuudella kestämään jokapäiväistä käyttöä. Chiarugi on yritys joka todella haluaa tukea käsillätekemisen perinnettä. Isältä pojalle siirtynyt intohimo luoda trendikkäitä tuotteita kuitenkaan laadusta ja eleganssista tinkimättä. Taidot ja vanhimmat italialaisten nahankäsittelyn ja työstämisen tavat ja niiden arvostus, sekä pettämätön moderni maku yhdistyvät näissä upeissa nahkatuotteissa. 

Chiarugi tarjoaa todellista taidokkuutta ja tyyliä, suoraan Italiasta.

Katso lisää meidän ja Chiarugin tarinaa 

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »