Chiarugi Alberto nahkasalkku tummanruskea

€369,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: CH-2320-DB
Saatavuus: Varastossa (1)

Aivan upea Italaissa käsityönä valmistettu tummanruskea nahkasalkku. Tämä Chiarugin aidosta nahasta tehty salkku on todella tyylikäs ja käyttömukava, se toimii hyvin arjessa ja kestää pitkään käytössä.

Salkun koko on juuri sopiva ja sen sisältö on mukavasti jaoteltu kahteen isompaan lokeroon joita erottaa iso, vetuketjulla suljettava tasku jonne mahtuu hyvään talteen vaikkapa 15" tietokone. Salkun sisältä löytyy myös muutama pienempi tasku niiden pienempien, tärkeiden tavaroiden säilytykseen. Myös nahkasalkun ulkopuolelta löytyy mukavan kokoinen tasku.

Salkkuun kuuluu myös kätevä, säädettävä olkahihna.

Väri: Tummanruskea

Koko: 42cmx30cmx7cm

Valmistettu Italiassa.

Chiarugin laukut valmistetaan laadukkaista materiaaleista, huolella ja tarkkuudella kestämään jokapäiväistä käyttöä. Chiarugi on yritys joka todella haluaa tukea käsillätekemisen perinnettä. Isältä pojalle siirtynyt intohimo luoda trendikkäitä tuotteita kuitenkaan laadusta ja eleganssista tinkimättä. Taidot ja vanhimmat italialaisten nahankäsittelyn ja työstämisen tavat ja niiden arvostus, sekä pettämätön moderni maku yhdistyvät näissä upeissa nahkatuotteissa. 

Chiarugi tarjoaa todellista taidokkuutta ja tyyliä, suoraan Italiasta.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »