Ruskea nahkasalkku 16"⎪Alberto

€369,00
Maksuton postitus!
Tuotekoodi: CH-2320-B
Saatavuus: Tuote loppu :(

Ruskea nahkasalkku, joka on ajattoman tyylikäs ja samalla käytännöllinen. Tämä Chiarugin aitoa nahkaa oleva salkku on todella tyylikäs ja kätevä käytössä, se toimii erinomaisesti, tehden arjestasi hieman loistokkaampaa. Nahkasalkku on valmistettu Italiassa erinomaisella huolella ja taidolla.

Salkun koko on juuri sopiva ja sen sisältö on mukavasti jaoteltu kahteen isompaan lokeroon joita erottaa iso, vetuketjulla suljettava tasku jonne mahtuu hyvään talteen vaikkapa 16" tietokone. Salkun sisältä löytyy myös muutama pienempi tasku pienempien tavaroiden säilytykseen. Myös nahkasalkun ulkopuolelta löytyy mukavan kokoinen tasku.

Salkkuun kuuluu myös kätevä, säädettävä olkahihna.

Väri: Ruskea

Koko: 42cmx30cmx7cm

Chiarugin laukut valmistetaan laadukkaista materiaaleista, huolella ja tarkkuudella kestämään jokapäiväistä käyttöä. Chiarugi on yritys joka todella haluaa tukea käsillätekemisen perinnettä. Isältä pojalle siirtynyt intohimo luoda trendikkäitä tuotteita kuitenkaan laadusta ja eleganssista tinkimättä. Taidot ja vanhimmat italialaisten nahankäsittelyn ja työstämisen tavat ja niiden arvostus, sekä pettämätön moderni maku yhdistyvät näissä upeissa nahkatuotteissa. 

Chiarugi tarjoaa todellista taidokkuutta ja tyyliä, suoraan Italiasta.

Katso lisää meidän ja Chiarugin tarinaa 

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »