Chester Jefferies Tweed nahkahanska The Ardara punainen

€109,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: CJ-W2536R-1-7.5
Saatavuus: Varastossa (1)

Chester Jefferiesin upean punaiset tweedistä ja lampaannahasta valmistetut talvihanskat. Näillä hanskoilla piristät talvipukeutumistasi tyylillä, klassinen tweed ja erittäin pehmeä lampaannahka ovat erinomainen yhdistelmä. Läpi talven kätesi lämpimänä pitää hanskojen ihanan pehmeän villavuori.

Väri: musta/punainen

Chester Jefferies keskittyy huolellisesti valitsemaan hyvälaatuiset nahat tuotteisiinsa ja panostaa merkittävästi laatuun, jotta valmiit tuotteet ovat pitkäikäisiä, tyylikkäitä ja mukavia käyttää. Chester Jefferies perusti nimellään kulkevan hansikkaita valmistavan yrityksen yhdessä Gilbert Pearcen kanssa vuonna 1936. Jefferies suku on kuitenkin paljon vanhempaa hansikasvalmistussukua, sillä ensimmäisen Jefferies hansikkaat on valmistettu jo 1820-luvulla.

Hansikkaat valmistetaan Gillinghamissa, Dorsetin maakunnassa Englannissa. Hansikas valmistuksessa on ollut perinteenä, että osa työvaiheista voidaan tehdä työntekijän kotona, vaikka nykyisin yhä suurempi osa työstä tehdään Chester Jefferies'n omissa tiloissa.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »