Chester Jefferies peurannahkahanskat punaisilla tikkauksilla

€119,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: CJ-W30247-1-8
Saatavuus: Varastossa (2)

Näillä talvihanskoilla ei tarvitse sormien palella! Englannissa valmistetut Chester Jefferies peurannahkahanskat on valmistettu erinomaisella huolella aina pienimpiin yksityiskohtiin. Musta eläväpintainen nahka on ajaton ja monikäyttöinen. Punaiset tikkaukset kruunaavat kokonaisuuden ja tuovat hanskoihin juuri sopivasti uniikkia ilmettä. Hanskoissa istuvuutta viimeistelevät pienet timantinmuotoiset nahanpalat sormien välissä, sekä nappikiinnitys jolla hanskat asettuvat käteen tiiviisti.

Sisällä lämmittävä villavuori. 

Väri: musta/punaiset yksityiskohdat

Chester Jefferies keskittyy huolellisesti valitsemaan hyvälaatuiset nahat tuotteisiinsa ja panostaa merkittävästi laatuun, jotta valmiit tuotteet ovat pitkäikäisiä, tyylikkäitä ja mukavia käyttää. Chester Jefferies perusti nimellään kulkevan hansikkaita valmistavan yrityksen yhdessä Gilbert Pearcen kanssa vuonna 1936. Jefferies suku on kuitenkin paljon vanhempaa hansikasvalmistussukua, sillä ensimmäisen Jefferies hansikkaat on valmistettu jo 1820-luvulla.

Hansikkaat valmistetaan Gillinghamissa, Dorsetin maakunnassa Englannissa. Hansikas valmistuksessa on ollut perinteenä, että osa työvaiheista voidaan tehdä työntekijän kotona, vaikka nykyisin yhä suurempi osa työstä tehdään Chester Jefferies'n omissa tiloissa.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »