Chester Jefferies. Ajohanskat. Orange. Made in England.

Tuotekoodi: CJ-7066-1-M
Saatavuus: Tuote loppu :(

Tyylikkäät oranssit Chester Jefferies ajohanskat eivät jää huomaamatta. Nämä hanskat voi laittaa niin Fefen rattiin kuin vanhemman Triumphinkin puuratille. Pehmeä lampaannahka on mukava käyttää, mutta ulkonäköhän näissä on se pääasia. Keltaiset saumat viimeistelevät nämä Englannissa valmistetut hansikkaat.

Väri: Oranssi, keltaiset yksityiskohdat, lampaannahka.

Chester Jefferies keskittyy huolellisesti valitsemaan hyvälaatuiset nahat tuotteisiinsa ja panostaa merkittävästi laatuun, jotta valmiit tuotteet ovat pitkäikäisiä, tyylikkäitä ja mukavia käyttää. Chester Jefferies perusti nimellään kulkevan hansikkaita valmistavan yrityksen yhdessä Gilbert Pearcen kanssa vuonna 1936. Jefferies suku on kuitenkin paljon vanhempaa hansikasvalmistussukua, sillä ensimmäisen Jefferies hansikkaat on valmistettu jo 1820-luvulla. Hansikkaat valmistetaan Gillinghamissa, Dorsetin maakunnassa Englannissa. Hansikas valmistuksessa on ollut perinteenä, että osa työvaiheista voidaan tehdä työntekijän kotona, vaikka nykyisin yhä suurempi osa työstä tehdään Chester Jefferies'n omissa tiloissa.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »