Chester Jefferies ajohanskat

€39,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: CJ-C8131-1-XL
Saatavuus: Varastossa (1)

Nämä Chester Jefferies ajohanskat on valmistettu Top Gear -ohjelmaa varten, joten on tarkoitettu radalle ja kilpa-ajoon. Tummanharmaa kämmenosa ihanan pehmeää lampaan nahkaa, joka takaa hyvän otteen. Valkoinen selkäosa nylonia, mikä antaa paremman hengittävyyden. Ajohanskat on valmistettu Englannissa perinteisin menetelmin parhaista nahkalaaduista.

Väri: tummanharmaa / valkoinen

Chester Jefferies keskittyy huolellisesti valitsemaan hyvälaatuiset nahat tuotteisiinsa ja panostaa merkittävästi laatuun, jotta valmiit tuotteet ovat pitkäikäisiä, tyylikkäitä ja mukavia käyttää. Chester Jefferies perusti nimellään kulkevan hansikkaita valmistavan yrityksen yhdessä Gilbert Pearcen kanssa vuonna 1936. Jefferies suku on kuitenkin paljon vanhempaa hansikasvalmistussukua, sillä ensimmäisen Jefferies hansikkaat on valmistettu jo 1820-luvulla. Hansikkaat valmistetaan Gillinghamissa, Dorsetin maakunnassa Englannissa. Hansikas valmistuksessa on ollut perinteenä, että osa työvaiheista voidaan tehdä työntekijän kotona, vaikka nykyisin yhä suurempi osa työstä tehdään Chester Jefferies'n omissa tiloissa.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »