Chester Jefferies ajohanskat peura ruskea

€149,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: CJ-29723-1-XL
Saatavuus: Tuote loppu :(

Ruskeat Chester Jefferies peurannahasta valmistetut ajohanskat. Peurannahka on juuri sopivan paksu ja pehmeä materiaali ja siksi hanskat ovatkin todella mielyttävän tuntuiset käytössä. Nämä tyylikkäät ajohanskat on valmistettu Englannissa perinteisin käsityömenetelmin laadusta tinkimättä. 

Väri: Ruskea

Materiaali: Peurannahka

Valmistettu Englannissa.

Chester Jefferies keskittyy huolellisesti valitsemaan hyvälaatuiset nahat tuotteisiinsa ja panostaa merkittävästi laatuun, jotta valmiit tuotteet ovat pitkäikäisiä, tyylikkäitä ja mukavia käyttää. Chester Jefferies perusti nimellään kulkevan hansikkaita valmistavan yrityksen yhdessä Gilbert Pearcen kanssa vuonna 1936. Jefferies suku on kuitenkin paljon vanhempaa hansikasvalmistussukua, sillä ensimmäisen Jefferies hansikkaat on valmistettu jo 1820-luvulla. Hansikkaat valmistetaan Gillinghamissa, Dorsetin maakunnassa Englannissa. Hansikas valmistuksessa on ollut perinteenä, että osa työvaiheista voidaan tehdä työntekijän kotona, vaikka nykyisin yhä suurempi osa työstä tehdään Chester Jefferies'n omissa tiloissa.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »