Chester Jefferies ajohanskat keltainen

€99,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: CJ-70665-1-XL
Saatavuus: Varastossa (1)

Nämä Chester Jeffries kirkkaankeltaiset ajohanskat säväyttävät tyylikkyydellään. Hanskoja koristaa mustat yksityiskohdat. Chester Jeffries ajohanskat on valmistettu Englannissa perinteisin menetelmin ja laatuun panostaen. Nämä hanskat on valmistettu pehmeästä lampaannahasta, joka mukautuu käteen täydellisesti. 

Väri: Kirkkaankeltainen

Materiaali: Lampaannahka

Valmistettu Englannissa

Chester Jefferies keskittyy huolellisesti valitsemaan hyvälaatuiset nahat tuotteisiinsa ja panostaa merkittävästi laatuun, jotta valmiit tuotteet ovat pitkäikäisiä, tyylikkäitä ja mukavia käyttää. Chester Jefferies perusti nimellään kulkevan hansikkaita valmistavan yrityksen yhdessä Gilbert Pearcen kanssa vuonna 1936. Jefferies suku on kuitenkin paljon vanhempaa hansikasvalmistussukua, sillä ensimmäisen Jefferies hansikkaat on valmistettu jo 1820-luvulla. Hansikkaat valmistetaan Gillinghamissa, Dorsetin maakunnassa Englannissa. Hansikas valmistuksessa on ollut perinteenä, että osa työvaiheista voidaan tehdä työntekijän kotona, vaikka nykyisin yhä suurempi osa työstä tehdään Chester Jefferies'n omissa tiloissa.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »